Skip to content

over ons

Wie zijn wij?

My Cup Of Tea is een gezellige winkel waar we graag met u
meedenken.

wat wij doen

In het kleine, maar prachtige Vrouwenpolder kunt u terecht bij ons op het gebied van mode en lifestyle. We doen ieder seizoen ons best om een totaal plaatje, ofwel een beleving neer te zetten. Van top tot teen een mooie set, dat kan bij ons. We verkopen zowel de kleding als de schoenen, de tassen, sieraden ed. Dit alles in een draagbare, comfortabele maar zeker modieuze stijl. Ook voor kleine woonaccessoires bieden wij een mooie collectie van o.a. YAYA home, the Gift Label en KBAS.

Sinds het voorjaar van 2021 hebben we een leuke “beachy” Conceptstore geopend vlakbij het strand. We zijn gevestigd in het prachtige hotel Breezand. Aan de buitenzijde naast de hoofdingang vind je onze gezellige winkel.

Hier vind je andere artikelen in een andere sfeer maar voor u samengesteld met dezelfde passie en liefde als die je van ons gewend bent bij My Cup of Tea.

Prijzen

We zorgen voor een leuke verhouding van prijs en kwaliteit, zodat er voor iedereen iets moois en betaalbaars te vinden is.

Service

Bij ons bent u welkom voor een gezellige shop ervaring. U kunt heerlijk zelf rondkijken en passen, maar wij staan ook altijd voor u klaar om mee te denken over mogelijkheden of combinaties. Neem de tijd, er is genoeg te zien.

Sociale media

Graag zien wij u binnenkort (weer) even bij ons in de winkel. Kijk ook zeker even op onze instagram of facebook pagina voor meer actuele informatie e.d.

wat wij verkopen

We verkopen hier dameskleding, babykleding en enkele kinderkleding t/m maat 122. Veel sieraden van onze huisleverancier “Silly old Suitcase” die ook hier haar collectie feilloos aansluit op de kleding collectie van het seizoen. Ons eigen label SAND&SEA is hier te vinden met haar prachtige en super fijn te dragen haarbanden.

Veel van onze merken zijn van Nederlandse bodem. Voorbeelden hiervan zijn Yaya the brand, the GIFTlabel, Knitfactory en Micmagbags en het merk van onze eigen collega, Maartje; Silly old Suitcase. Van de laatst genoemde is het zo leuk dat de sieraden collectie perfect afgestemd kan worden op de kleuren uit de collectie van het seizoen.

het team