Skip to content

My cup of tea

My cup of tea

Kleding, ontzettend veel vrouwen hechten hier veel waarde aan en wij van My Cup Of Tea begrijpen dit wel. Keer op keer doen wij er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten de beschikking krijgen over fantastische kleding. Kleding die er niet alleen erg goed uitziet, maar ook nog eens hartstikke lekker zit. In kleding zal je je namelijk fijn moeten voelen, het zal je zelfverzekerder moeten maken en onze kleding doet dit absoluut. In ons assortiment vind je verschillende merken en mooie voorbeelden hiervan zijn Yaya, Knit Factory en Ragwear. Benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden? Neem dan snel een kijkje op onze website!

My Cup Of Tea staat voor je klaar

Bij ons kom je niet alleen om prachtige kleding te kopen. Een bezoek brengen aan onze winkel doe je namelijk ook gewoon als je er eens even lekker een middagje tussenuit wilt. Bij ons in de winkel is het gezellig en je zult hier absoluut een leuke dag hebben. Of je nou op zoek bent naar nieuwe schoenen, cadeau artikelen, accessoires of zelfs woondecoratie, wij staan voor je klaar.

Je raakt niet snel uitgekeken

Wanneer je een bezoek brengt aan onze winkel of onze webshop bekijkt, dan is de kans klein dat je snel uitgekeken zult raken. Keer op keer weer zorgen ervoor dat er weer nieuwe producten zijn. De kans dat je bij ons zult slagen is daarom ook zeer groot. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden, breng dan een bezoek aan onze kledingwinkel in Zeeland. Shop jij liever online? Dan hoort dit zoals gezegd natuurlijk ook gewoon bij de mogelijkheden.

Een breed assortiment

Bovenstaand hebben we je al verteld dat je bij ons voor diverse producten aan het juiste adres bent. Ons assortiment is zeer breed en zo vind je bij ons bijvoorbeeld ook handgemaakte sieraden, tassen en lederwaren. Ben jij op zoek naar kleding en vind je het zelf lastig om te bepalen wat jou het beste staat? Vraag dan gerust hulp aan onze medewerkers mochten zij nog niet naar jou toe gekomen zijn. Zij zullen jou helpen bij het creëren van de beste look. Doe jij je aankopen online en heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij hechten namelijk erg veel waarde aan het verlenen van goede service. Dit is dus ook het geval wanneer jij je aankopen in onze webshop doet.

meer weten over ons?

My Cup Of Tea is een gezellige winkel waar we graag met u meedenken.